Nyheder

Nyhed mod muskel- og ledsmerter

Smertestillende gelé

Red Gel er en nyudviklet smertelindrende og genopbyggende creme i gel-form,

der målrettet sætter ind mod alle former for muskel- og ledsmerter.

Smerter i muskler og led er et velkendt fænomen. Ikke blot blandt ældre mennesker, men også blandt folk i alle andre aldersgrupper. Når det drejer sig om infiltrationer, spændinger, hævede og ømme led o.s.v., stilles smerten ofte ved hjælp af tabletter, som på langt sigt kan give mave-problemer og i værste fald mavesår.

Med den nyudviklede Red Gel spares organismen for smertestillende tabletter.

Geléen koncentrerer sig kun om det sted, hvor smerten forefindes og har ikke kun en smertestillende virkning.Men trænger helt ind og påvirker ikke blot de yderste hudlag, dermis og epidermis, men har også en genopbyggende effekt på hypodermis, hudens allerinderste lag.

Dette skyldes et indhold af 16 forskellige naturlige stoffer, hvoraf en del forefindes naturligt i led og muskler. En helt speciel olie sikrer transporten til hypodermis og sikrer derved, at produktet på langt sigt virker genopbyggende.

Udviklingen af Red Gel har taget flere år og der er anvendt naturlige råvarer, der alle arbejder sammen og som har en effektiv synergieffekt.

Produktet har vist sig at have en positiv virkning, når det drejer sig om problemer med blandt andet ryg,skuldre, knæ, fødder, hofter, piskesmæld, nakke, tennisalbue, sportsskader, benkramper, stive muskler, arvæv og podegra. Ligesom det også virker mod spændingshovedpine.