Nyheder

Børn og psykiske lidelser

Nyt specialhæfte fra Webdoktorforlag

Webdoktor specialhæfter ”Fra fødsel til teenager” er netop udkommet med et nyt spændende hæfte om børns psykiske lidelser.

Børn gennemgår en fantastisk og nok den væsentligste psykiske udvikling fra de bliver født til de når 18–20-års-alderen. Hele fundamentet for deres sociale evne og selvopfattelse dannes her via en løbende nuancering og tilpasning.

Barnets personlighed, som er de tanker og følelser og ikke mindst særpræg og adfærd, der således gradvis forme sig, vil være en blanding af den medfødte arvelige disponering for karaktertræk og reaktionsmønstre, samt af opvækstvilkårenes indflydelse, via det nære samspil med familie, kammerater, skole og kulturen.

Langt de fleste børn udvikler sig normalt og selvfølgelig med deres egne særpræg og sjovheder. Men ca. 10 % vil alligevel få så massive psykiske problemer eller udviklingsmæssige forstyrrelser, at de har brug for professionel hjælp og eventuelt kommer i kontakt med børne- og ungdomspsykiatrien.

Vi håber, at den nye bog kan bidrage til en større forståelse for børn med psykiske lidelser og dermed være en hjælp til forældre, familier, og personer der arbejder med børn.

Du kan bestille hele serien online på adressen www.webdoktorforlag.dk