Nyheder

Terapi med kolde og varme sten.

Lastone terapi vinder frem i DK

Sten – mange images kommer frem, glinsende sten under rislende vand, fornemmelsen af tyngden i lommerne af sten samlet under en gåtur langs stranden.

Instinktet for at samle sten op, for at føle teksturen, vægten, varmen eller køligheden af stenen i hånden, vi beundrer stenene for individualitet i form af farve, facon og tekstur, lægger dem tilbage i naturen eller bringer dem med hjem for at lægge dem i vindueskarmen eller i bunden af en vase.

Derfor er det måske heller ikke så underligt at LaStone Terapi – brugen af varme og kolde sten kombineret med traditionelle massageteknikker – meget hurtigt er blevet en populær behandlingsform i USA og England og er ved at blive det her i Danmark.

Forestil dig følelsen af at ligge på et leje af flade varme sten, mens du bliver masseret med olie og flere varme sten – varmen fra stenene trænger ind i kroppen fra alle sider, og det føles som mange hænder, der på en gang holder om dig og giver dig lov til at slappe helt af, komme ned på jorden, føle dig tryg og afbalanceret.

Du kan læse hele artiklen om Lastone Terapi i det næste nummer af Sundhedsmagasinet Liv&Krop, der udkommer den 20. januar.

Læs mere på www.livogkrop.dk

 



Links: www.livogkrop.dk